ECOSTOOF

energie

EcoStoof
Wat een mooie duurzame uitvinding! Ik ben hier zo blij mee. Naast dat het goed is voor het milieu, goed voor je portemonnee (de energieprijzen zijn hoog), is het veilig. Je hoeft niet bij de pan te blijven, het eten kan niet aanbranden en je kunt rustig van huis terwijl je eten gaar wordt.

 

Dit is de knappe opvolger van de hooikist van vroeger.

De EcoStoof bespaart veel energie. Je kookt of braadt je gerecht, daarna haal je de pan van je gas- of elektrische kookplaat en plaats je 'm gemakkelijk in de EcoStoof waarin je gerecht verder gaar wordt. 

 

Het werkt door supergoede isolatie tot wel 6 uur lang. De pan komt er net zo heet uit als je hem erin hebt gestopt. 

 

In de EcoStoof kunnen pannen tot 26 cm breed en 14 cm hoog. 

Ik kan 'm iedereen aanbevelen: www.ecostoof.nl 

 

Ik gebruik 'm voor de boerenkoolstamp (na aan de kook brengen een half uur in de EcoStoof. 

 

Maar ik gebruik 'm ook om een eitje te koken: deze breng ik het ei met ruim water en deksel op de pan aan de kook, haal 'm eruit en zet de pan met eitje in de EcoStoof. 14 minuten laten staan en je hebt een hardgekookt eitje: 

gekookt eitje uit de EcoStoof