Algemeen
Wentelteefjes maken we 's ochtends als we oud brood over hebben. Wij vinden het zonde om het eten weg te gooien. Je kunt oud brood ook in de vriezer doen en opsparen om croutons of paneermeel te maken.
Zo maak je het
Ook lekker met schenkstroop of maple syrup, of een toef slagroom.
Je kunt behalve van oud brood, ook wentelteefjes maken van oliebollen: zie onze link oliebollen.
Eet smakelijk!
Ingrediënten | Prijs |
6 sneetjes (oud) wit brood | 0,40 |
1 ei | 0,20 |
3 tl kaneelpoeder | 0,10 |
300 ml melk | 0,40 |
3 el kristalsuiker | 0,05 |
2 el olie of boter om in te bakken | 0,05 |
Totaal (12 wentelteefjes, 6 per persoon) | 1,20 |
Vergeet niet de fijnste pagina's te delen! ;)