Algemeen
Warm is de bananenwafel het allerallerlekkerst, maar deze is ook lekker om koud mee te nemen in je lunchbox. Met misschien wat bosbessen of aardbeien uit eigen tuin erbij. Als je het toefje
slagroom en de suiker achterwege laat (het is zoet genoeg), is het een gezonde heerlijke lunch.
Het wafelbeslag kan ook met kokosmeel worden gemaakt, maar amandelmeel vinden wij lekkerder.
Wij hebben een multifunctioneel apparaat met uitneembare platen om ook tosti's te kunnen bakken. Die ruitjes horen er zowel boven als onder echt in voor de wafelervaring, maar je kunt ook met een mal in de oven werken (als je geen multi-ijzer hebt).
Zo maak je het
Smakelijk!
Ingrediënten | Prijs |
4 eieren | 0,80 |
1 rijpe banaan | 0,23 |
2 eetlepels amandelmeel (of kokosmeel) | 0,20 |
1 theelepel kaneel en/of vanille-extract | 0,05 |
Beetje zonnebloemolie of bakspray om het wafelijzer in te vetten | 0,05 |
Totaal (4 wafels) | 1,33 |
Vergeet niet de fijnste pagina's te delen! ;)