Algemeen
Best luxe om bananencake in je lunchtrommel mee te nemen maar Yaniek eet alleen gebakken banaan; gewoon een banaan eettie niet :-). Ik zag dit recept op Landleven en heb in plaats van rozijnen voor walnoten gekozen. Het vult en is lekker en natuurlijk gaat het zo niet iedere dag mee naar school of het werk. Je kunt het per plakje invriezen, maar meestal gaat het zo na school met een kop thee ook wel snel op.
Zo maak je het
Smakelijk!
Ingrediënten | Prijs |
100 gram boter (op kamertemperatuur) | 0,22 |
225 gram zelfrijzend bakmeel | 0,16 |
Een snufje zout | 0,00 |
1 theelepel kaneel | 0,05 |
100 gram bruine basterdsuiker | 0,13 |
2 eieren | 0,40 |
2 eetlepels honing | 0,15 |
3 rijpe bananen | 0,70 |
handjevol grof gehakte walnoten | 0,35 |
Totaal (14 grote plakken) | 2,16 |
Vergeet niet de fijnste pagina's te delen! ;)