Algemeen
Met suikerbrood doen we hier best lang dus na een aantal dagen moet deze echt op zijn, óf we bakken er een appeltosti mee. Echt yummie. Het vult heel erg, dus na zo eentje zit je echt wel vol.
Let op: wij hebben eigenlijk te dikke plakjes gebruik voor het tosti-ijzer; als je ze wat dunner weet te snijden, gaan er ook meer uit een brood en gaat het tosti-ijzer gemakkelijker dicht.
Zo maak je het
Met wat poedersuiker oogt het mooier. Een toefje slagroom en/of een bolletje vanille-ijs is er ook heeeeel lekker bij.
Smakelijk!
Ingrediënten | Prijs |
2 sneetjes suikerbrood | 0,26 |
een kwart appel | 0,15 |
kaneelpoeder | 0,05 |
(optioneel melk voor een meer wentelteefjesachtige) | |
(optioneel met een toefje slagroom) | |
Totaal (1 appelsuikerbroodtosti) | 0,46 |
Vergeet niet de fijnste pagina's te delen! ;)