Algemeen
Een superleuk recept van Heelhollandbakt, maar dan in een fijnvoordeligere uitvoering. Ook het originele recept met agave (suikervervanger) blijft goedkoper dan bij de banketbakker.
Het idee van Griekse yoghurt met Kloppudding vind ik geniaal. Ik heb wat meer poeder gebruikt dan in het originele recept stond en vanillesuiker toegevoegd, vanwege het weglaten van de agave.
Zo maak je het
Topping
Muffins
Versieren
Fijne Sinterklaas!
Ingrediënten | Prijs |
180 g ongezouten roomboter | 1,79 |
135 g suiker | 0,11 |
koek- en speculaaskruiden | 0,05 |
1 el vanille extract |
0,42 |
200 g zelfrijzend bakmeel | 0,24 |
snuf zout | 0,00 |
4 eieren | 0,10 |
kruidnoten | 0,10 |
450 g Griekse yoghurt | 0,90 |
koek- en speculaaskruiden | 0,05 |
32 g Kloppudding vanillesmaak | 0,30 |
1 zakje vanillesuiker | 0,09 |
snoepgoed voor de garnering | 0,20 |
Totaal (12 stuks) | 4,35 |
Vergeet niet de fijnste pagina's te delen! ;)