RECEPTEN

Kerscakecoupe

Algemeen

Een mooi toetje dat heel eenvoudig te maken en erg lekker is. Wij maken het als we een paar kersen over hebben :-)

 

Zo maak je het

  • Snijd een plak cake af en snijd deze in kleine blokjes
  • Per glas gebruik je een halve plak; leg 1/4 op de bodem van het glas
  • Schep een lepel vol ijs uit de bak en leg deze op de cake
  • Leg 3 kersen op het ijs
  • Daarna weer een laagje cakeblokjes
  • En weer een lepel ijs
  • Vervolgens nog 4 kersen op het ijs
  • Tot slot een toef slagroom

Eet smakelijk!

Ingrediënten Prijs  
Hertog amarena-ijs (€ 3,79 : 16) 0,25   
Cake (€ 1,49 : 18) 0,05  
Slagroom 0,07  
Kersen 0,05  
Totaal (p.p.) 0,42  
kerscakecoupe
prijs p.p.  € 0,40
bereiding snel
   
oventemp. nvt
   
   

Commentaren: 0