RECEPTEN

CHOCOCOUPE

Algemeen

Een social media grapje: "Wat is dat, overgebleven chocolade?" :-)
Maar het overkwam ons; nog een stuk chocoladereep in de kast. Ik heb het geraspt en er stracciatella-ijs mee gemaakt. Dit doen we ook met paaseitjes die overblijven. Is echt superlekker.

 

Zo maak je het

  • Rasp chocolade in een schaaltje
  • Schraap met een lepel het ijs in een krul en schep voorzichtig in het glas
  • Strooi de chocolade krullen op het ijs en probeer ook wat aan de zijkant van de ijskrul te strooien
  • Spuit een toef slagroom erop en serveren maar
Ingrediënten Prijs
 Slagroomijs 0,55 
 Slagroom(bus) 0,30 
 (overgebleven) chocoladereep  0,50 
Totaal (4 personen) 1,35
chococoupe
prijs p.p.  € 0,34
bereiding  snel
   
   
   
   

Commentaren: 0