RECEPTEN

CARAMELCOUPE

Algemeen

Gemaakt voor 4 personen. Lekker, eenvoudig te maken maar ziet er super uit toch?
Er kan ook huismerk slagroomijs en caramel dessertsaus worden gebruikt; dan wordt de prijs p.p. een stukje lager.
De slagroom en dessertsaus die je overhoudt, gaat in de koelkast (mondspuitstuk van de slagroombus goed schoonspoelen) en het overgebleven ijs in de vriezer.

 

Zo maak je het

  • Schraap met een lepel het ijs in een krul en schep voorzichtig in het glas
  • Schenk wat saus op het ijs
  • Nog een krul ijs op de saus
  • Spuit een toef slagroom aan de zijkant of in het midden

 

Meteen opdienen. Eet smakelijk!

Ingrediënten Prijs
 Tova Hero dessertsaus 0,40
 Slagroomspuitbus Campina  0,30
 Hertog slagroomijs 900 ml 0,55
 Totaal voor 4 personen 1,25 
caramelcoupe
prijs p.p. € 0,31
bereiding 5 min
   
   
   
   

Commentaren: 0