RECEPTEN

Roereihaasje

Algemeen

Leuk voor het paasontbijt met een paar warme minibroodjes; ieder een gezellig Paashaasschaaltje. 

 

Zo maak je het

  • Bak de bacon licht knapperig en laat ze in de pan liggen
  • Klop de eieren met een garde los in een grote kom
  • Voeg de peper toe (en eventueel zout maar de bacon maakt het ook al zout)
  • Verwarm een scheutje olie of klontje boter in een andere pan en schenk het eimengsel in een keer in de pan
  • Blijf met een houten lepel constant roeren terwijl je het ei op middelhoog vuur verwarmt
  • Als het ei is gestold, draai je het vuur onder de pan uit
  • Blijf roeren en voeg 2 el bieslook toe
  • Schep het ei in een schaaltje en steek de bacon als oren erbij
  • Knip daarna 6 lange bieslookstengeltjes af en steek deze als snorharen in het ei

Eet smakelijk!

Ingrediënten Prijs
5 eieren (x 16 cent) 0,80
bacon (grote plakjes)  0,50
bieslook 0,15
peper  
Totaal (2 personen) 1,45 
roereihaasje
prijs p.p.  € 0,73
bereiding snel
   
   
   
   

Commentaren: 0