Algemeen
We zagen dit recept van de Lidl en wilden deze zeker uitproberen; lekker fris met stukjes perzik. Snel klaar en handig voor meerdere personen. Je kunt natuurlijk ook eerst 12 stukjes snijden en op ieder stuk een paashaasje van fondant leggen.
Zo maak je het
De Griekse Yoghurt en de perziken die over zijn gebleven, zijn een lekkere combi voor het Paasontbijt. De (geraspte) citroen(sap) is ook altijd wel ergens voor te gebruiken, bijvoorbeeld bij een glas cola (eventueel invriezen); weggooien is zonde.
Vrolijk Pasen!
Ingrediënten | Prijs |
250 gr boter (op kamertemperatuur) | 0,15 |
250 gr suiker | 0,30 |
4 eieren | 0,80 |
175 gr Griekse yoghurt | 0,30 |
1 citroen (biologisch, geraspt) | 0,39 |
250 gr bloem | 0,25 |
1 snufje zout | 0,05 |
0,5 zakje bakpoeder | 0,05 |
150 gr perziken uit blik (in blokjes) | 0,65 |
100 gr fondant | 0,65 |
Totaal (12 p./12 stuks) | 3,59 |
Vergeet niet de fijnste pagina's te delen! ;)