RECEPTEN

Eiersalade

Algemeen

Eiersalade op een toastje hoort voor ons ook bij Pasen,  aan het einde van de middag of 's avonds na het eten, maar kan natuurlijk ook de rest van het jaar leuk op tafel. 

 

Zo maak je het

  • Kook de eieren in 8 minuten hard
  • Giet het hete water af en spoel de eieren onder koud stromend water af
  • Pel de eieren
  • Prak de eieren fijn met een vork
  • Laat 5 minuten afkoelen
  • Snij de bieslook fijn
  • Meng de mayonaise, mosterd en 3/4 van de bieslook door de geprakte eieren
  • Breng op smaak met peper en eventueel een snufje zout
  • Bestrooi de eiersalade met de rest van de fijngehakte bieslook

Ook lekker met een beetje kerriepoeder, gerookte paprikapoeder of een tl worcestershiresauce.

 

Eet Smakelijk!

Ingrediënten Prijs
4 eieren  0,64 
20 gr verse bieslook  0,15 
4 el mayonaise  0,20 
1 tl Franse mosterd  0,05 
Totaal (4 personen) 1,04 
eiersalade
prijs p.p.  € 0,26
bereiding snel
   
   
   
   

Commentaren: 0