RECEPTEN

THAISE CURRY

Algemeen

 

Op de verpakking staat 4 personen, maar deze curry is (voor ons best wel) pittig, dus wij hebben er in verhouding veel rijst bij en maken er 5 borden mee.

In het recept van Conimex hebben ze er ook een ui bij gedaan, maar die hadden wij niet in huis en wij misten de ui ook niet. Natuurlijk kun je er ook meer sugar snaps in doen dan wij hebben gedaan.  

 

Zo maak je het

  • (Snij eventueel een ui in halve ringen)
  • Halveer de peultjes
  • Snij de kipfilet in blokjes
  • Kook de rijst gaar (volgens de aanwijzing op de verpakking)
  • Verhit 2 el wokolie in een wok of hapjespan en bak de kipfilet goudbruin
  • Voeg dan de (ui en) peultjes toe en bak 3 min. kort mee.
  • Zet het vuur laag, voeg de kokosmelk en currypasta toe en breng het geheel al roerend aan de kook
  • Laat het gerecht 1-2 minuten zachtjes doorkoken

Serveer de curry met de rijst.

 

Eet smakelijk!

Ingrediënten Prijs
Kipfilet 400 gr. 4,39
Rode curry Conimex boemboe 1,48
Kokosmelk 400 ml. 0,91
Sugarsnaps 150 gr. 0,98
Rijst (kopje per persoon) 0,60
Totaal (5 personen) 8,36 
thaise curry
prijs p.p.  € 1,67
bereiding snel
   
   
   
   

Commentaren: 0