RECEPTEN

Penne

Algemeen

 

Als we haast hebben, kiezen we vaak voor penne met kantenklare pastasaus uit een potje. Yaniek vindt deze pastasaus uit een potje het lekkerst (de picante variant).

Inmiddels heb ik 'm zelf weten na te maken (zie pastasaus). 

 

Zo maak je het

  • Zet een pan met water op en breng deze aan de kook
  • Verwarm een scheut olie en rul het gehakt
  • Giet het vet af in het bakje op een stukje wc-papier
  • Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  • Voeg de pastasaus aan het gehakt toe en warm deze even mee (je kunt een beetje water in de bijna lege pot doen, deksel goed dichtdraaien, schudden en dan bij het gehakt gieten zodat je geen saus weggooit)
  • Giet de penne af en voeg deze bij het gehakt, even doorroeren en het kan al opgediend worden

Lekker met strooikaas erover. Rauwe plakjes tomaat of reepjes paprika passen er goed bij.

 

Eet smakelijk!

Ingrediënten Prijs
Grand'Italia Piccante 400 gr 2,72
Penne pasta 0,61
Mager rundergehakt 3,00
Totaal (6 personen) 6,33
penne
prijs p.p.  € 1,05
bereiding heel snel
   
   
   
   

Commentaren: 0