RECEPTEN

Pasta tonijn

Algemeen

Dit recept was voor 4 personen, maar wij halen er 5 grote borden uit.

 

Zo maak je het

  • Snipper de ui
  • Verhit een scheutje olijfolie en fruit de ui
  • Voeg de uitgelekte tonijn toe samen met de knoflookpoeder, zout, peper, kerriepoeder, paprikapoeder, basilicum, oregano en de tomatenpuree
  • Bak deze een paar minuten
  • Voeg de tomatenblokjes toe en bak deze kort mee
  • Kook ondertussen de penne gaar met het bouillonblokje (zie verpakking voor het aantal minuten)
  • Giet de pasta af en schep deze door de saus
  • Serveer de pasta met geraspte kaas

 

Eet smakelijk! 
Ingrediënten Prijs
400 g penne 0,79
Blikje tonijn in olie uitgelekt 1,49
400 g tomatenblokjes 0,69
1 blikje tomatenpuree 0,45
75 g geraspte kaas 1,08
1 ui 0,10
1 bouillonblokje  
Knoflookpoeder  
Basilicum  
Oregano  
Kerriepoeder  
Paprikapoeder  
Peper  
Zout  
Totaal (5 personen) 4,60
   
pasta tonijn
prijs p.p.  € 1
bereiding snel
   
   
   
   

Commentaren: 0