Algemeen
Lekker met rijst, noedels of op een broodje. Wij eten het de ene dag met rijst of noedels met sperzieboontjes en de andere dag op een broodje. De 3e dag ook lekker koud als lunch (wat over is).
Zo maak je het
Maak de kipfilet schoon; indien nodig minder mooie stukjes wegsnijden (ik haal de rode stukjes en de peesjes altijd voorzichtig weg zonder teveel mooie stukjes weg te snijden). Let met kipfilet altijd wel op dat je schoon werkt (snijden op een bord of glazen snijplank en daarna je handen wassen).
(Je kunt een blikje tomatenpuree meebakken; dat stond in ons oorspronkelijke recept, maar wij missen het niet als we het weglaten).
Eet smakelijk!
Ingrediënten | Prijs |
Kipfilet 800 gr | 6,00 |
Ketjap manis 100 ml | 0,40 |
Sambal 1 theelepel | 0,05 |
Ketoembar 1 theelepel | 0,05 |
Knoflookpoeder 0,5 theelepel | 0,03 |
Gemberpoeder 1 theelepel | 0,05 |
Bouillonblokje | 0,09 |
Scheut water (bouillon) | |
Olie om in te bakken | |
Totaal (6 personen) | 6,67 |
Vergeet niet de fijnste pagina's te delen! ;)