Algemeen
Dit recept heb ik 30 jaar geleden gekregen van familie en moet elke winter hier gemaakt worden. Een fijne grote pan vol. Iedereen vindt het lekker; deze is echt niet te vergelijken met soep uit blik. We vriezen de soep in; wecken gaat niet omdat er in het pakje juliennesoep vermicelli zit.
Als je de bruine bonen met een vork fijnprakt in plaats van met de staafmixer zoals ik hier heb gedaan, ziet de soep er iets beter uit omdat je dan ook de bruine bonen ziet.
Zo maak je het
Lekker met stokbrood.
Ingrediënten | Prijs |
800 gr (blik) bruine bonen | 1,44 |
1 pot rundvlees krachtbouillon | 1,95 |
Soepgroente 400 gr | 1,36 |
1 pakje juliennesoep | 1,15 |
1 ons ontbijtspek | 2,39 |
1 grote rookworst | 3,23 |
cayennepeper | |
basilicum | |
oregano | |
2 uien | 0,10 |
Totaal (15 personen) | 11,62 |
Vergeet niet de fijnste pagina's te delen! ;)