RECEPTEN

Babi ketjap

Algemeen

Heel snel op tafel en super lekker.

 

Zo maak je het

  • Kook de rijst volgens de verpakking (toverrijst 8 minuten en 15 minuten laten staan).
  • Na het afgieten van de rijst:
  • Snij de hamlap in reepjes van ongeveer 1 cm. 
  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak het vlees in ongeveer 3 minuten bruin.
  • Strooi de sambal, gemberpoeder en knoflookpoeder over het vlees en bak het 1 minuut mee.
  • Voeg de ketjap toe en laat het 6 minuten op een laag vuur gaar worden.

Lekker met boontjes. Of met geroerbakte Chinese kool (met olijfolie, knoflookpoeder, peper en zout).

 

Eet Smakelijk!

Ingrediënten Prijs

400 gr hamlappen

4,05
100 ml ketjap manis 0,17
Witte rijst 400 gr 0,49
2 eetlepels olijfolie  
1 theelepel sambal  
1 theelepel gemberpoeder  
1 theelepel knoflookpoeder  
 Totaal voor 4 personen 4,71
babi ketjap
prijs p.p.  € 1,18
bereiding snel
   
   
   
   


Commentaren: 0