OVER ONS

Even voorstellen; Karin, moeder en parttime werkzaam en Yaniek op de middelbare school. We leven van een parttime salaris. Yaniek heeft een krantenwijkje (bezorgt een lokaal krantje) tot z'n 15e en neemt daarna een ander bijbaantje. We hebben geen ruim inkomen, maar zijn heel tevreden. We zijn gewend op de uitgaven te letten en dat is een 'way of life' geworden, zonder dat het lastig is. We waarderen alles ook echt. 

 

Yaniek is geen gemakkelijke eter; geen kind dat alles lust. Door mee te helpen met bakken en koken, krijg je meer met eten. En ons motto is; als Yaniek het kan maken, kun jij het ook! 

 

We hopen dat je veel plezier aan onze recepten, tips en blogs zult beleven.

 

Groetjes,

 

Yaniek en Karin 


Recepten

De recepten zijn in de afgelopen jaren verzameld en zijn dus zeker niet allemaal zelf bedacht. Wel zijn de recepten vaak aangepast in een goedkopere variant. De prijzen die zijn vermeld bij de recepten, zijn de kosten van het moment van het maken van het recept. We gaan er vanuit dat je wel wat basiskruiden in huis hebt (wordt niet apart berekend). We maken vaak voor minimaal 2 dagen zodat we 1x niet hoeven koken.

 

Niet alle recepten bevatten de aanbevolen hoeveelheid groenten. Wij lossen dit op door het eten van bv slices paprika als snack. 

 

Tips

Op deze website staan ook voordelige tips die wij in ons dagelijks leven tegenkomen.