EuroClix - PanelClix Review

Gedurende 2 maanden heb ik verschillende manieren van online geld verdienen uitgeprobeerd. Ik ben tot de conclusie gekomen dat Euroclix(/Panelclix) het meest oplevert.

 

PanelWizard betaalt ook goed voor het invullen van enquêtes, maar hiervan komen er veel minder beschikbaar (voor mij althans). Bij EuroClix/PanelClix komen bijna iedere dag nieuwe onderzoeken beschikbaar, ook via Ipsos.

 

Doordat ik veel enquête- en klikfora bijhield om uit te proberen, had ik niet genoeg tijd om me te focussen op Euroclix. Euroclix werkt via een internetbrowser (er is geen aparte app voor). Het invullen van enquêtes met PanelClix, een onderdeel van Euroclix, is een leuke manier van bijverdienen. Als je deze als side hustle, dus naast je baan doet, is het handig om te focussen. Na 2 maanden heb ik me daarom bij de andere aanbieders uitgeschreven zodat ik alleen nog mail van Euroclix/Panelclix ontvang en deze niet meer mis (ik zag door de bomen het bos niet meer 😊). Er zijn veel verschillende manieren om Clix te verdienen zoals het lezen (en doorklikken) van e-mailberichten, dus naast het invullen van enquêtes.

 

Op 5 mei 2022 heb ik me aangemeld bij Euroclix. Met gemiddeld nog geen 5 minuten per dag heeft me dat in 1 maand 1.277 Clix opgeleverd (waaronder 90 Clix voor het invullen van mijn profielkenmerken). Een enquête van 18 minuten leverde me bijvoorbeeld 150 clix op (€ 1,50). Het klikken op enkele e-mails: 29 Clix. Er waren veel mogelijke enquêtes om in te vullen en e-mailberichten die ik kon lezen, maar daar had ik dus helaas maar weinig tijd voor vrijgemaakt. 

 

Een tip: zet iedere dag een agendareminder om te kijken op de site of er een enquête beschikbaar is en wacht niet het e-mailbericht hierover af. Dan kun je meteen iedere dag je gratis lot activeren en de mail uitlezen van hun adverteerders (klikken op de knop “Nu Clix verdienen”). Iedere zaterdag verschijnt de weekendmail (1 Clix). Als je te lang wacht met de mail lezen, is het bericht verlopen en kun je er geen Clix meer mee verdienen. Eén Clix-punt levert overigens maar € 0,01 op. Op je saldo-overzicht wordt ieder Clix-punt meteen bijgewerkt. Je moet op de site waar je naar doorverwezen wordt, wel op ‘cookies accepteren’ klikken, anders worden geen Clix bijgeschreven. Je kunt via de mail naar de site gaan of via een banner op de EuroClix-site en je verdient Clix met de oranje button 'Nu Clix verdienen'. (‘Naar de deal’ of ‘Ontdek aanbieding’ levert voor doorklikken geen Clix op, wel als je zou besluiten om via die button iets daar te bestellen; cashback). 

 

EuroClix keert je betaalverzoek vanaf het minimumbedrag van € 10,- binnen enkele dagen uit, maar beter kun je niet al uit laten betalen, maar het uit te keren bedrag opsparen. 2.000 Clix per maand zouden zeker haalbaar moeten zijn als je er tenminste elke dag even tijd voor maakt. Dit kan in de trein, tijdens het koken, in je bed. Ik doe het altijd op een vast tijdstip zodat ik het niet vergeet; dat zou ook zonde zijn van de gratis dagelijkse loterijkans. Ik begrijp van anderen dat zij ruim 10.000 Clix per maand ook gemakkelijk kunnen halen, maar dat lijkt me heel veel en om dit er naast je baan even bij te doen valt misschien toch niet mee. Dan zouden maandelijks 2.000 Clix  voor mij ook al heel welkom zijn. 

 

Doorsparen in plaats van opnemen loont behoorlijk (bij geen enkele bank ontvang je zo’n hoge rente):

1000 Clix 100% € 10
2.000 Clix 125% € 25
3.000 Clix 125% € 37,50
4.000 Clix 125% € 50
5.000 Clix 140% € 70
6.000 Clix 140% € 84
7.000 Clix 140% € 98
8.000 Clix 140% € 112
9.000 Clix 140% € 126
10.000 Clix 150% € 150
20.000 Clix 163% € 325
30.000 Clix 163% € 487,50
40.000 Clix 163% € 650
50.000 Clix 170% € 850
100.000 Clix 170% € 1.700

Als je het bedrag niet opneemt en je haalt dus die 2.000 Clix per maand, dan heb je binnen een jaar € 391 verdiend (63% rente) voor 24.000 Clix. Nog mooier is natuurlijk om het 2 jaar te laten staan met een rente van 70% en een bedrag van € 850 te ontvangen. 

 

Er wordt op een leuke manier aan klantenbinding gedaan zoals met SportClix om een gokje te wagen voor een uitslag van een voetbalwedstrijd of een race. Met LuckyClix (een fruitautomaat) kun je € 1.700 winnen. Deze extra’s maken het leuk, maar ik spaar de Clix liever in plaats van te gokken (100 Clix per keer in te zetten); maar ieder z’n ding. Wel activeer ik iedere dag het gratis lot.

 

Ook kun je via EuroClix online shoppen bij bijvoorbeeld Bol.com ; hiermee spaar je ook automatisch Clix. Je moet dan wel via Euroclix naar de online aanbieder gaan. Je spaart dan bijvoorbeeld bij Bol.com 0,5% aan Clix van je aankoopbedrag; deze cashback is toch ook weer mooi meegenomen. Deze Clix worden niet meteen bijgeschreven, maar na ongeveer een maand ontvang je hiervan een overzicht. 

 

Met de enquêtes van PanelClix (onderdeel van Euroclix) gaat het geld verdienen het hardst. Vul meteen je profiel in. Het duurt overigens even voordat je profiel voor 100% is aangevuld; mijn profiel was na 2 maanden 95% maar ik heb niet veel enquêtes ingevuld. Als je je profiel naar 100% hebt gebracht (dit duurt ongeveer een half jaar), maak je gratis maandelijks kans op 5.000 clix (€ 70) en kun je vaker deelnemen aan onderzoeken. Dan kunnen ze gerichter enquêtes aanbieden. 

 

Vul de enquêtes serieus in; het is logisch dat Euroclix gebaat is bij serieuze panelleden. Zij hebben hiervoor verschillende checks ingebouwd waarmee je profiel compleet wordt gemaakt. Sommige enquêtes kun je niet op de telefoon invullen, maar wel op een laptop of iPad (dit komt niet zo vaak voor). 

 

Naast het spotten voor Smartspotter en sommige andere mysteryshopperopdrachten, is dit mijn favoriete side hustle waarvan de opbrengst naar de aandelenrekening gaat om de hypotheek versneld af te kunnen lossen. 

 

Ik beveel EuroClix van harte aan. Als je gebruik maakt van mijn link ontvangen we beiden hiervoor 150 Clix (€ 1,95) en ik ontvang verder nog 10% over jouw vergaarde Clix. Dit is anoniem; ik kan niet zien van wie ze afkomstig zijn. Hoe 150 Clix € 1,95 waard is volgens hun site is me trouwens een raadsel, want 1.000 Clix levert € 10 op. Ik zou het enorm waarderen als je via mijn link Euroclix uit zou willen proberen, maar je kunt je vanzelfsprekend ook zonder mijn link aanmelden bij www.euroclix.nl. Jij kunt daarna zelf ook meteen anderen uitnodigen en hiermee extra Clix verdienen. 

 

Deelname aan het spaarprogramma is volkomen gratis en veilig. EuroClix wordt betaald door adverteerders en partners en geeft dit weer door aan haar leden. Hoe meer je doet bij of via EuroClix, hoe meer punten je spaart. Ik focus me dus op EuroClix en kijk iedere dag even. 

 

Ik wens jou ook veel plezier met het online geld verdienen via EuroClix.

 

 

 

#euroclix #panelclix #review #bijverdienen #sidehustle #betrouwbaar #thuiswerk #onlinegeldverdienen #enquetes #marktonderzoek #spaarprogramma #sparen #hogerente #cashback #metkortingwinkelen #FIRE

Reactie schrijven

Commentaren: 0