Sidehustle Smartspotter-update

Al € 171 verdiend

 

Begin februari zijn we samen begonnen met het spotten (mystery shoppen). Dit kost ons nauwelijks tijd en het is gezellig samen. 

 

We hebben ingesteld dat we bij het bereiken van minimaal € 20 het bedrag graag automatisch naar de betaalrekening overgemaakt willen hebben. Dit gebeurt keurig iedere donderdag (mits we het saldo van € 20 hebben bereikt). Overigens kun je je saldo ook laten overmaken als het minder dan € 20 is, maar dan betaal je daar € 0,50 voor. Anders is het gratis. 

 

We pikken er de fijnste opdrachten tussenuit; de hoogst betalende of de kleinste opdrachten. We zien het namelijk niet zo zitten om als een toerist de halve winkel op de foto te zetten; we willen er nog wel normaal kunnen blijven winkelen :-) . Vooraf kijk ik wel snel even of er een aanbieding in de supermarkt is waar we gaan spotten. Anders zijn we nog duur uit als we iets kopen wat we eigenlijk niet nodig hebben, alleen omdat we daar een opdracht gaan doen. 

 

We hebben er al echt handigheid in gekregen. Er zit namelijk een vast patroon in de opdrachten. En in iedere winkel weten we de speciale actieplekken inmiddels te vinden. De ene winkel gebruikt in het midden van de winkel de kopstellingen als actieplek en de andere winkel heeft grote actiemanden in het midden staan waar ze de actieproducten in hebben liggen. 

 

Als je 2 uurtjes tijd mocht hebben, kijk dan even op de kaart en combineer de opdrachten. Je tegoed loopt dan snel op. Het meerdere keren uitvoeren van dezelfde opdracht is bovendien erg efficiënt. 

 

Zodra het saldo is gestort op de betaalrekening, storten we het door naar de aandelenrekening. Ons motto is dat we alleen aandelen kopen met geld dat we kunnen missen. Het geld dat we met spotten verdienen, zouden we ook niet hebben als we dit niet zouden doen en kunnen we dus missen. Maar we hopen natuurlijk wel op een leuk rendement over een paar jaar. 

 

 

Wij gaan lekker verder naar de "SmartSpotter-status"

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0