Vrolijke voordelige Pasen

Paasbrunch maar de eierdopjes waren ontspuld :)

 

Doordat ik flink bezig ben geweest met ontspullen, waren er geen eierdopjes meer.

 

Ik dacht toen ik deze wegdeed dat ik deze toch maar 1x per jaar nodig had met Pasen, nu dus... Daar werd ik creatief van. Ik heb een eierdoosje geknipt en geverfd. Hiermee ben ik geen 10 minuten bezig geweest en het was leuk om te doen. 

 

Van de servetjes heb ik paashaasjes gevouwen: dit wordt door Carolo heel goed uitgelegd met een gebruiksaanwijzing, foto's en een filmpje (zo lukt het mij ook wel :-) . Zie de link Caroloabaktzoethoudertjes.nl . De paashaasservetjes zijn leuk hè; er zit aan de achterkant een paaseitje in.

 

Onze paasbruchtafel met Oma zag er leuk uit, we hebben heerlijk gegeten en we zijn niet failliet gegaan door de feestdagen.

 

De paashaasbroodjes zijn gemaakt met 2 plakjes Danerolles croissantdeegplakjes en een plakje schouderham: zie link . 

 

Wij wensen iedereen Vrolijk Pasen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0